• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Kleding Josh V

Kleding Josh V

Ik ben niet iemand die heel erg snel fan is van iemand maar ik heb wel grote bewondering voor Josh V, of te wel José Veldhuizen. Ik vind haar een echte powervrouw die heel erg hard werkt en daarmee prachtige succes heeft behaald. Haar kledingstijl vind ik dan ook fantastisch en ik vond het heel erg tof dat ze een tijd geleden haar eigen label opzette. Nog steeds heb ik heel veel bewondering voor haar en kijk ik inmiddels ook graag haar vlogs. Door haar vlogs heb ik nog meer respect voor haar gekregen en vind ik haar gewoon echt een heel erg leuk en warm mens. Haar outfits geven mij zeker veel inspiratie en ik heb dan ook nog een grote lijst aan items die ik echt stuk voor stuk prachtig vind.

Ik ben zelf wel vaak wat stoerder gekleed, maar dat komt ook omdat ik mijn lengte al mee heb en het niet prettig vind om nog groter te zijn (kijk al boven iedereen uit) en ik kan er echt niet op lopen. Als je niet op hakken kan lopen dan kan je dat ook maar beter niet aan doen, want het is echt geen gezicht bij mij haha. Maar de mooie stoffen, leren rokken, toffe truien en mooie tasjes vind ik heel erg leuk. Josh V is onder andere te koop bij diverse verkooppunten in verschillende steden (storelocator) en onder andere via de winkelstraat.nl

Vooral mijn favoriet is een leren broek zoals deze met die leuke fringes uit de collage hierboven, maar ook de blauwe portemonnee en het jasje met marble-print!